Permanente
behandelingen

by Lien Van Eesbeke

zijn de behandelingen waar je op termijn veel geniet van hebt, deze resultaten zijn langer zichtbaar en helpen je mooi ouder worden!

we gaan aan de hand van een aantal technieken de imperfecties minimaliseren en de natuurlijke schoonheid accentueren en dit zonder het toevoegen van stoffen in het lichaam.

Overzicht behandelingen

De juiste verzorging voor een stralende huid

Prijzen

vanaf 170 € 

Permanente make up

Permanente make-up is de ideale oplossing voor mensen die er altijd en overal verzorgd willen uitzien, voor mensen die weinig tijd hebben of moeite hebben om zichzelf op te maken. Permanente make-up blijft onder alle omstandigheden perfect zitten, ook bij het sporten, zwemmen, sauna, …

Permanente make-up (PMU) wordt gebruikt om bijvoorbeeld wenkbrauwen te verfraaien. Alles wat normaal met een potloodje wordt toegevoegd, kan met permanente make-up voor een periode van 1 tot 4 jaar in de huid worden gebracht.

Andere mogelijkheden van permanente make-up zijn: eyeliners, lipliners, babylips.

 

permanente ontharing (venus versa) IPL

Venus Versa is een totaal behandelplatform met verschillende technieken:

 • MP² technologie en PEMF voor gelaat en lichaam
 • NanoFractional RadioFrequentie
 • IPL Lichtflitstechnologie voor permanente ontharing 
 • IPL Lichtflitstechnologie voor de behandeling van pigment, vasculaire lesies, anti-ageing,… 
 • IPL Lichtflitstechnologie voor de behandeling van Acné die rood en blauw licht combineert

Venus Versa is het totaalpakket van Venus Concept technologieën die de gebruiker, door het add-on systeem, toelaat om ofwel met alle technieken ineens te starten ofwel stap per stap op te bouwen.

Prijzen

Gelaat:

PMO

 • bovenlip                      75€
 • Kin en bovenlip           150€
 • Wangen                       100€
 • Kaaklijn                       100€
 • Hals                             120€
 • Gelaat volledig            200€

Body:

 • bikinilijn                      150€
 • Bikini volledig             200€
 • Oksels                          100€
 • Borstkas                      200€
 • Buik                             200€
 • Schouders                    200€
 • Rug en schouders        400€
 • Onderarmen               175€
 • Bovenarmen               175€
 • Armen volledig           250€
 • Onderbenen                250€
 • Bovenbenen                350€
 • Benen volledig            500€
 
Vraag ook altijd naar onze acties, die zijn er namelijk het hele jaar door!

Sterex

Sterex Blend is een toestel dat galvanische stroom, diathermie en een combinatie van beiden aanbiedt. Het wordt ingezet voor electrische naaldepilatie (nuttig voor bv.grijze haren die niet met IPL behandeld kunnen worden) en voor huidproblemen, zoals spider naevi, cambell de Morgan, couperose, steelwratjes… die door middel van coagulatie behandeld kunnen worden.

Het resultaat:
Permanent verwijderde haren. Een egale huid zonder vlekjes, adertjes of wratjes.

Prijzen

te starten met 75€/ 15min.

Flitsen op pigment

Een pigmentvlek bestaat uit een opeenhoping van een kleurstof, genaamd pigment. Deze opeenhoping is zichtbaar als een donkere verkleuring van de huid. Deze kleurstof wordt aangemaakt door pigmentcellen. Er kunnen verschillende oorzaken zijn waardoor pigmentcellen te veel pigment produceren en dit onregelmatig verdelen. Een aantal oorzaken zijn: medicatie, hormonen, blootstelling aan zonlicht, ontstekingen, wondjes en huidveroudering.

INTENSE PULSED LIGHT

IPL is een effectieve methode om oppervlakkig gelegen pigment te verwijderen. Er moet voldoende contrast zitten tussen de oorspronkelijke huidkleur en de pigmentvlek. De behandelkop geeft lichtflitsen met een hoge intensiteit van licht. Deze energie wordt opgenomen door de bruine verkleuring. Hierbij blijft de omringende huid gespaard. Door de warmte breekt het pigment af, waarna de huid het afgebroken pigment opruimt.

Flitsen op couperose

Couperose is de uitzetting van zeer fijne oppervlakkige bloedvaatjes in de huid die zichtbaar aanwezig zijn. Deze is deels genetisch bepaald of treedt spontaan op en kan zich uiten door een constante roodheid. Deze wordt nog extra benadrukt door bepaalde factoren zoals een glaasje alcohol, warmte, pikant eten, emoties…etc. Couperose bevindt zich meestal in het gelaat. Specifieke gebieden zijn wangen, neus en kin die zeer moeilijk te camoufleren zijn.

Een laser behandeling voor het verwijderen van couperose is de meest veilige. Er zijn slechts enkele specifieke lasers die hiervoor in aanmerking komen. Na jaren wetenschappelijk onderzoek kan men concluderen dat laser de meest efficiënte oplossing biedt tegen couperose.

Er wordt een warmtestraal uitgezonden die door de huid in de bloedvaatjes indringt en deze worden aldus behandeld zonder de omliggende huid te beschadigen. Deze behandeling is zeer gefocust en werkt alleen maar op de bloedvaatjes waardoor het de huid niet dunner maakt maar de teint van de huid egaliseert.

Plasma pen

Met de plasma pen zorgen we ervoor dat geladen plasma-energie via hele kleine pulsen puntsgewijs op de huid inwerkt.
De huidvezels trekken hierdoor meteen samen. Dit zorgt voor een liftend effect.
Met deze behandeling worden de diepere huidlagen gestimuleerd, waardoor de aanmaak van collageen wordt bevorderd.
Dit zorgt lokaal voor een stevigere huid.
De plasma pen is geschikt voor het liften van afhangende oogleden, rimpeltjes en lijntjes onder de ogen, frons-, voorhoofd- en mondrimpels en neus- en lippenplooien.

Microneedling +RF

Microneedling is een techniek waarbij fijne naaldjes de huid net genoeg verwonden om de vrijmaking van groeifactoren te veroorzaken. Doordat bloedvaatjes worden aangeprikt, komen er bloedplaatjes vrij, wat het natuurlijke herstelproces van de huid op gang brengt.

Daarnaast wordt de aanmaak van collageen en elastine versneld waardoor de huid sterker, soepeler en egaler van kleur wordt.

Behandeling met de microneedle pen is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verfraaien zonder de opperhuid te beschadigingen.

Quick Navigation
×
×

Cart